Top 19 # Xem Nhiều Nhất Nhung Ten Sever Trong Minecraft / 2023 Mới Nhất 12/2022 # Top Like | Beiqthatgioi.com

Faction Trong Sever Minecraft Và Các Lệnh Cơ Bản / 2023

Ngay từ những ngày đâu khi chúng tôi bắt tay vào làm server minecraft dành cho người chơi Việt Nam chúng ta. Chúng tôi đã nghĩ tới việc tạo một môi trường lành mạnh giúp người chơi có thể phát triển tư duy, óc sáng tạo, tinh thần đoàn kết…v.v…Vì lẽ đó vào những ngày đâu ra mắt chúng tôi đã sử dụng Factions để thể hiện mục tiêu của Server.

Faction là gì

Đầu tiên các bạn cần biết Factions là tên của một plugin được cại đặt vào một server minecraft online. Nó sẽ bổ sung vào lối chơi Survival nhiều tính năng giúp cho gamemode thêm đa dang và phong phú hơn so với phiên bản ban đầu. Đơn giản Factions giúp cho người chơi tạo một nhóm những người chơi gọi là 1 faction, faction này có một chỉ số cơ bản và quyết định đó là power, power sẽ giúp người chơi claim đất và bảo vệ vùng đất của faction. Trên vùng đất đã claim của faction, thì không ai có thể phá xây dựng, sử đụng đồ vật….

Faction có thể có một hoặc nhiều thành viên. Để tạo faction bạn sử dụng lệnh /f create tên-faction

Power trong factions

Như các bạn đã biết chỉ số power là một chỉ số đặng biệt quan trọng của một faction

Trong minecraft mỗi người chơi sẽ có một chỉ số power. Nó tùy thuộc vào thời gian online của bạn trên server đó. Khi bạn chết mặc định bạn sẽ mất đi 2 power. Lưu ý chỉ số power của bạn có thể âm.

Chỉ số power của faction sẽ phụ thuộc vào chỉ số power của người chơi trong faction đó.

VD: người chơi 1 có power = 2; người chơi 2 có powe r = 8

Thì power của faction sẽ là 2+8=10

Như vậy nếu như bạn có chỉ số power bằng âm thì nó sẽ kéo chỉ số power của faction xuống.

Chính vì vậy, việc tham gia của các thành viên trong Faction giúp đỡ và hỗ trợ nhau là rất cần thiết.

Để xem power của mình bạn gõ lệnh

/f p. power của người khác bạn gõ lệnh /f p tên.

Claim trong factions

Claim bạn có thể hiểu là việc xác lập chủ quyền với một vùng đất. Nó giống như việc bạn mua, xâm chiếm,….vùng đất đó. Để có thể claim được đất thì bắt buộc bạn phải đang tham gia một Faction.

Đơn vị của việc claim là chuck.

Bạn lưu ý chuck là 1 khối đất cố định đã được định trước bởi hệ thống, để xem diện tịch chuck của bạn bạn gõ lệnh /f sc nó sẽ hiện ra những làn khói bao quanh chuck mà bạn đang đứng.

Điểm cần đáng chú ý ở đây:

Nếu như faction của bạn có số chuck < số power thì claim của bạn đang ở trạng thái ổn định và như vậy faction khác không thể đất của faction bạn

Vì vậy việc giữ an toàn và tích cực farm là rất quan trọng.

Lưu ý: có 3 khu đất trong Server:

là Đất Warzone (bao gồm khu spawn và các khu warp) là của đất công của server, tất nhiên bạn không thể làm gì đất này

là Wilderness (đất hoang) bạn có thể

là đất của faction khác, chỉ được khi faction họ rơi vào trạng thái mất ổn định.

Chiến đấu giữa các Factions

Như chúng tôi đã nói ở trên sau khi bạn đã đất dành cho faction của mình thì chắc chắn bạn sẽ xậy dựng để faction đó trở lên đẹp và đẩy đủ tiện nghi,…. Như vậy việc các faction khác sẽ nhòm ngó đến faction của bạn là không thể tránh khỏi. họ sẽ cố gắng tìm mọi cách để hạ power của bạn xuống khiến cho faction của bạn rơi vào trạng thái “mất ổn định” và phần đất của bạn. nhưng bạn yên tâm các bạn sẽ không bị cô độc trong trận chiến đó bằng việc bạn có thể xác lập kết đồng minh hoặc kẻ thù với faction khác, hoặc kết đồng minh với một faction để chiến đấu với faction kẻ thù của bạn khi faction đó mạnh hơn.

Các mối quan hệ giữa các faction được chia làm ba loại

Khi tạo faction mặc định mối quan hệ là Neutral, khi muốn chuyển qua mối quan hệ khác, bạn gõ lệnh như sau:

/f enemy tên-faction-khác để chuyển sang làm kẻ thù của nhau

/f ally tên để chuyển sang làm đồng minh của nhau

/f neutral tên để quay lại trạng thái trung lập.

Người chơi trong faction Neutral sẽ không thể đánh bạn khi bạn đang ở trên đất của mình, chỉ có thể đánh bạn khi bạn ở ngoài.

Người chơi trong faction enemy có thể đánh bạn kể cả khi bạn đang ở trên đất của mình

Người chơi trong faction Ally với faction bạn không thể đánh bạn ở bất kỳ nơi đâu

Chi tiết lệnh trong faction

Để biết rõ các lệnh, bạn hãy gõ /f help số ví dụ /f help 1 để xem phần trợ giú

Lệnh cơ bản

/f l xem danh sách các faction trong server

/f f xem thông tin faction của bạn, có bao nhiêu power, bao nhiêu đất, kẻ thù, đồng minh với ai…

/f s xem thông tin các thành viên trong faction

/f join tên-faction xin gia nhập một faction

/f leave rời khỏi faction hiện tại

/f map hiện bản đồ đất đã claim

/f home để quay trở về điểm home của factio

Lệnh tạo faction

/f create tên tạo một faction mới

/f name tên-mới đổi tên faction

/f desc miêu-tả giới thiệu về faction của bạn, để khi người khác xem thông tin faction của bạn họ sẽ thấy, đây là tùy chọn

/f motd thông-báo dòng thông báo, để các thành viên trong faction của bạn đọc.

/f sethome set home cho faction, chủ faction mới dùng được lệnh này

/f unsethome bỏ set home

Các lệnh claim đất

/f map để hiện map, chunk bạn đang đứng là dấu +, chunk mà bạn chưa claim là dấu -, chunk bạn đã claim là dấu

/f map on bật map tự động, bạn đi đến đâu nó sẽ hiển thị theo đến đấy

/f map off tắt map tự động

/f sc nó sẽ hiện lên một làn khói để bạn nhìn và xác định chunk bạn đang đứng bên trong, gõ lại để tắt.

/f claim o để claim một chunk duy nhất bạn đang đứng

/f claim s số ví dụ: /f claim 2 để claim một hình vuông có bán kính(tạm gọi là bán kính) là 2 chunk kể cả chunk bạn đang đứng, tức là mỗi cạnh sẽ có độ dài 3 chunk nó như thế này khi gõ /f map

\

+

\

chunk bạn đang đứng để claim là dấu +, chunk bạn đã claim là dấu , chunk đất hoang xung quanh dấu –

/f claim c số để claim theo hình tròn, ví dụ /f claim c 3 sẽ claim hình tròn có bán kính =3 chunk

các lệnh để unclaim, bỏ đất

/f unclaim o bỏ chunk bạn đang đứng

/f unclaim s số tương tự claim nhưng ngược lại

/f unclaim c số tương tự claim nhưng ngược lại

/f unclaim all all tên-faction-của-bạn bỏ tất cả đất mà faction bạn đang có

Lệnh quản lý thành viên

/f i a tên mời thành viên vào faction

/f kick tên đuổi một thành viên ra khỏi faction

/f i l danh sách các thành viên đang được mời (đã mời nhưng họ chưa vào, hoặc họ offline)

Top Ten Strongest League Of Legends Champions / 2023

That’s my favorite… I wonder why only use this champion samotimes in the world championship… is that because is not good in clash, and blitz is more greater chance in pulling… but the only thing that makes me darius is the best is the combo of diz champ.. Tips: gank is the best medicine top or bot. Always in grass.. from the tip… Just wait a perfect time to use your skill… don’t use 3RD! Start with W, Q and then E… if its not enough… flash, R will do it.That’s all and no one can beat me from that combo. Its just an opinion

Best champion in laugh out loud in my opinion. He is ridiculously difficult to counter, his damage is insane (especially his passive Haemorrhage, which is like a second Ignite) with Decimate and Crippling Strike. If the enemy runs, he pulls them back with Apprehend and his ultimate, Noxian Guillotine, just dunks the enemy to oblivion, not to mention he can redo it in 20 secs after the kill. Simply insane.

Darius is, by far, the most OP champion. Today it’s easy to counter him, but he is one of the easiest champion, great ratios, natural damage and tankyness, an amazing ultimate.

Darius is a lane bully and he is certainly one of the most op champ out there. He has his stacking passive that destroys early game and late game is not even a question with his damage and his tankiness. He is certainly an easy champ to play but he is fun and there is nothing better than a fed darius haha.

Lee Sin is hard to get used to but once you practice and get good with him, he will prove to be the best champion of them all. Not to mention he has 7 totally badass abilities.

Q: He sends a sonic wave that hits and reveals any champion. Once that is placed, he can press Q again to instantly dash to that enemy, making it easier to finish off if he is running away. Also it can travel through walls, which is awesome

W: He shields himself and/or another ally by dashing instantly to that ally. He gains a small shield that does only a portion of his health, however it is useful for the enemy to waste ignite and escape a turret without any health loss and can help escape by dashing to an ally, or even a ward. He can press W again to gain additional lifesteal, which is pretty good.

E: When Lee Sin casts E, his hits the ground and deals magic damage to enemies around him. It’s a very small range but it’s still pretty good. Also, once that’s done, he can cast E again to … more

I just bought him a few days ago and I am a noob in Silver I. I can’t jungle, but with Lee Sin it’s very easy. And his ganks are awesome! His E slows them, Q and W close gaps and his ultimate kicks the enemy to fellow champions or turret. It also helps save champs as you can ult and kick away a bruiser. His shield also saves you or other champs from dying to ignite, very OP!

Lee Sin is one of the characters that is very hard to master but when someone sees you play him like a god or a trickster, they will worship you just for knowing how hard it is to use a Lee Sin. He has the tools you need to jungle and to gank that is why when used properly, those turrets mean no thing just by ward jumping and insec kicking.

He is blind be nice to him

Kassadin has some great tools for chasing and cleaning up fights. Flash with short cool down that can aoe damage, combined with another flash for great mobility. Force Pulse is useful in team fights and his nether blade gives mana regen. Though he is somewhat squishy, his ult helps him get out of near impossible situations.

Kassadin is the best! he is nice to build and strongest ap in the late game! He is the only champion who can run away and catch easily with his ultimate and his void wave! I think that he is the best mid laner

When someone tries to hug him they die… If they run from his hugs they still die

With the right gear, This crowd control champion can be devastating especially if centered around tanking.

His ult, his E’s cooldown. One of the best tanks I would say. And, the most important part, he’s cute!Hey, he has no friends, be nice

My first pentakill was with chúng tôi the ADs were taunted to hit me with low health not realizing their damage is reduced and combined with Thornmail..it’s so fun..

Q: With this, he can catch up to enemies when they are running away and kill like 10 minions in 2 secondsW: Whenever you are running low on health, Meditate can help you recover and bring you good condition to fight againE: This is helpful in fighting against enemies with high health and destroys turrets fasterR: Master Yi gains bonus movement speed, attack speed and attack damage. He is also immune to slowing movements (which can be good for escapes)

If played correctly, he can gank beautifully (1v1//2v1//even 3v1). Combine with Smite and Flash, Yi can solo the Dragon and pick up a Quadra kill (if you’re good enough then penta). He’s also very cheap IP which makes him a great starter. Yi also has many different builds like semi-tanky, high AD, high AS, and can distract a group of enemies or lead them into a trap for a big play. One of my favorite plays is stealing the drag… E + Q + Smite = Free Drag (slight possibility of death depending on how many enemies). Best play I’ve made: Stole the drag, Picked up the penta for the ace, and ended the game with some winions… all while being the last alive on my team.

I love his skill. To begin with the fact that meditation fneds off attacks if your in danger and can help heal. It’s a good way to loop around being killed. Then, Alpha Strike is a good way to steal kills and his R key can wreck all the other champs to get a fast kill. Basically, what he does best is speed killing. Also, at the beginning, his attack speed is originally faster than the average, along with his attack.

I think that master yi is best done at the earliest campion. El farm has the highest damage and is very easy to play with him, all the other characters against master yi’s bull! Master yi is the best champion to play if you know you can beat any counter, so I think master yi is the best champion ami!

A very good support in my opinion, is in my top 5 supports. Though her attack is low, she shields and helps her teammates, which is what a support is for.

She is the only champion that can shield turret

Akk not to sure if I would play her but I believe she will be pretty strong

Look. The League council literally said he was too unbeatable so they made rules for him to fight under SO THE OTHER LEGENDS WOULD HAVE A CHANCE TO WIN. Jax was like “fine” and decided also, he could only fight with a brass lamppost. With the rules placed on him, he still continued to be unbeatable so the council just took them off.

You are all noobs.. So why do you think you know what the best champ is? You literally do not know how to play the game or use proper grammar. Many of you explanations just list the champs moves. Sona is the most op champ because she can heal all day and stun an entire team in a team fight.. Wow Sona is so good and I love to play her. In reality, there are many good champs some of which excel in different aspects of the game. So if you look at the game from team fight perspective ONLY then you will have to look at champs that provide wombo combos.

Sona is a healer/support that falls into the wombo combo aspect. Nobody voted for her even though she play a more important role than many of the other votes cast. However, remember that there is more strategy than just team fighting. If you can understand all the strats and champion strengths you will improve your gameplay.

I main with her, if you build her right she can take some decent chunks of health out of the enemy as a support! Heals, Stuns, Slows, Buffs, has everything a team could ask for!

Sona is easy to play, and is good at support anywhere. Her heal can save many a teammate about to die, and her movement speed is helpful for running or fighting.

Easy to use? Yes. Rocks at support? Yes. Boobs? Yes.

Zeds poke with his shadow is great, when I see a master of zed (my diamond friend) play zed I realize his full poke potential, the usefulness of his ult, the clutch shadow escapes, and his adc pick off. I am trying to become as good as him, once you are experienced with zed you can pick off any champion, even in the middle of a massive team fight.One great tip I have for zed is to remember that you can tap your r again after use to teleport back to your starting ult point. When ganking I recommend hiding in a bush, ulting, dropping your ignite, e, q, blade; then hitting r again if you know the enemy will die from your pop. Once you teleport back to the bush you will be hard to catch and counter banked, or chased down, you will have distance between you and your enemy, be off the enemies map, and will still have your w to “teleport” to another bush or to the safety of your turret

It’s all about the shadows; remembering where you put them and remembering to use them at the right time when that time comes. If you use the shadows correctly, you should not only be able to use them to do extra damage if your enemy champions get too close to them, but you can also switch spots with them to get out of a sticky situation, or catch up with a low health champ and take them out.

Zed is the best he can escape all the time with his r and w, shadow exchange OP. I main him and use him every time to get into enemy side and get that ADC killed and escape with my ult. He just need some special items to show his benefits, like duskblade, yomumu and the ruined kings. Although the hardest skill of him is shadow exchange, but once you know how to use his skills, you can get a PENTA easily. and your q takes them half blood.

Zed is incredible. Having problems with minions just put a shadow near them and do any ability. The best thing is Zed can go through walls and obstacles. Guess what, Zed can even move out of the way when someone uses their ult. All he does is trade places with a shadow.

Garen is an amazing champion if you can use him properly. His abilities are awesome and very powerful. If he is made tanky and if a it of attack damage is bought he becomes really good be it in 1v1s or team fights. With support champions like ashe, who can stun enemies, he can take down almost everyone.Usually if you hide in a bush and the opponent doesn’t know you can easily kill him (especially squishy targets) with his ability combo. First strike the enemy hard and silence him with Q and then start spinning which would do massive damage. Once the enemy has around 500 health he n be executed using his R attack

Bad ass rugged skin. Strong ad scaling. Can survived burst. Can kill carries in a matter of seconds. Very easy to use, just wait for yor team mate initiation most probably, an aoe stun then, wreak havoc.

Garen is so much fun to play with! I wouldn’t call his abilities cheap but they could be really deadly! He is also very easy to use! Garen definitely is one of my favourites!

Since I’ve started playing Garen, I’ve learned to play top and how to Jungle. It’s a fun game, since I don’t use a glass cannon (like Brand)…

Q: She can hit 4 enemies with it and gets a mark that deals more damage. Also great with Luden’s Echo. Op free poke

W: She can deal tons of damage with whirling her blades around her. She just spams this all the time to deal damage

E: The most op ability in her kit. She can “flash” to a target ally or enemy minion or champion. Basically a gap closer and flash all in one. Starts her op combo which lets her get her pentas

R: Channels and gets a bunch of blades running around. Luden’s Echo procs so much with this ability because it gets +5 per spell cast and each blade counts as one so…

All in all she is op

Um I think Katarina should be in the top ten because she is Garens rival and it kind of means that she could beat Garen by herself with the right items and I got 3 pentakills with her and one of them was by myself the other one was with like two other people and one died and I killed them but one person then the other person hit him then I threw my dagger and killed him and won laugh out loud the last one I got quadra kill then ignited the last person standing and died but my team mates got him low and my ignite did the rest. Sorry for bragging a lil but I’m not lying it was that epic any way I got so many Quadra kills and I forgot how many I got and again srry for bragging my point is she should be in the top ten laugh out loud

In my opinion Kat is super broken if she gets an early game kill; her ult does massively area damage and is ridiculous in team fights (I think we’ve all seen a Kat pent… ‘_’) Kat is one of the best in and out champions in the game the ability to q, e (teleport in), w, then maybe ult and walk away is broken, she can do massive damage then just walk away like nothing ever happened.

My first champion was katarina and she is my main champ and I always get triple and Quadra kills with her and sometimes penta,but you need time to practice on her but when you master her she’s really perfect and you won’t be dead so easy and get many kills with her if you master her.

Almost no one can bring so much utility to a team fight other than Jarvan. His Q shreds armor. His W is an AoE slow. His E gives an attack speed aura buff. He has an AoE knock-up. His infamous ultimate can easily lock down the enemy team.

He is very item-independent. He can build pretty much anything given the situation he might be. Are you ahead? Build a bruiser build and carry the game. Are you behind? No problem. Build tanky and your utility will win team fights. One of his only weakness is he don’t have natural sustain.

Even though he is most well known for top and jungle, he can also go as any role and do really well (with an exception of ADC). As mid, he can E-Q a squishy mid and melt their face. As support, he can peel and tank for their ADC really well; he’s basically a Leona. As a jungler, he has decent clear time, but his ganks are really great. As top, his passive and his q serve as great pokes.

Also, Demacia.

Jarvan IV is one of the best champions because he can play defensive and offensive at the same time and also can cause devastating damage in team fights. Furtheremore, can buff the whole team with attack speed boost. At last he can trap the whole enemy team in a death hole (R).

This guy is amazing, his passive, his ultimate, everything. At the first time, you find he’s hard to play, but when you get used to, J4 probably the best choice.

If you build Jarvan the right way he is a tank that cannot be escaped with

Teemo is great with the ability to be fast.

This champion’s passive is Camouflage. A great way to hide yourself from the enemy and to surprise the enemy.

A combination of blinding darts and poison darts can make a champion in the state of being in low health.

The ultimate ability is great for beating up your enemy. The enemy will hardly know about the mushrooms around them.

This thing is really OP. You can place the mushroom traps on top of each other. And the enemy would be like Hey! Looks like someone is almost dead. Better kill them. And then they step on 10 mushroom traps that look like 1 trap. And they would go BOOM! Great class overall. And that trap is really OP

This sack of poison shoots bullets out of it’s mouth! I only saw that like twice when I took that strange drink and smoked ganza at 6 AM at the beach of Matosinhos in Portugal… Trippy stuff mate…

You must choose Yasuo! Dashes through front lines, kills enemy, dashes back, AND ALL WITH A IMPENETRABLE SHIELD! Brilliant in places with a lot of people/minions to dash through. Ezreal stands no chance against him because Ezreal’s Q is on-hit and would most likely hit the minions next to Yasuo. ALSO, Yasuo is one of the easiest champions to be fed. Oh, and if you ARE against a ranged champion without any minions or champions around, YOUR W BLOCKS ALL RANGED DAMAGE (it’s a wall of wind). No limit on it, too OP!

If Yasuo is not the best champ, I don’t see anyone better.

First of all, he is broken. I love Yasuo, be he’s broken. He has the lowest cooldowns in the game. His Q hits incredibly hard, his W stops all hopes for ranged champs, his E can be used constantly and can gank easy, and his Ultimate can wipe out an entire team in one use. If that wasn’t enough, his Ultimate has a cooldown of 30 SECONDS. THAT’S INSANE. He is awesome and I love him, but he needs to be balanced.

Two crit items = God mode. You can pretty much tank him up after two crit items (IE, Shiv, PD, whatever gets you going), because it is almost 100% crit. He’s good in lane (if you can use him properly), has a good mid game (if you time your entries), and is easily the most OP champ late game (100% crit, 50% bonus armor penetration, outduels almost anyone with everyone in lock item mode). Of course, you’d have to survive the lane first, which is difficult for Yasuo.

Man I love how he slams the ground and champions die. Also a beast who can take quite a bit of punishment. Use R when you want many kills and it’s a chúng tôi takes even less damage then!

Actually this champ is not really good at killing, he is only one of the best champ when it comes to pushing towers and diving them. He can only become strong when most of the enemy champ have no escape mechanism and I found out that his life steal is not that powerful because a single stun or knock back can kill him in a seconds because it stops you from healing and his life steal wont do much to burst champs. still he is good to play but I wish he could have better stats because his hp and armor at level one is too low compared to other ad fighters…

Once you level enough, you can easily take on the majority of the opposing team with your ultimate, Massacre, and your other abilities. You’ll need a bloodthirster and a couple Warmog’s Armor sets. Make sure you have Blood Well not on cool down! His Q is a huge gap closer and initiator and is good for escaping an enemy base when you follow them in. You can else fly over terrain to avoid enemies. His W makes him able to deal tons of damage or last longer in a fight and exhaust the other. The E is good to damage and slow your opponents and is one of the most important opponents. The R is basically what you do right after you Q a champion. If you have decent health, the enemy champion is most likely going to die.

That non-stop twin fang when poisoned is absurd plus a mastered Cassiopeia can stun the whole enemy team by her amazing ultimate! That ulti is game changing. A great kiter and a great tank shredder mage than the other AP mages because her DPS is awesome. This snake lady is amazing, a late-game monster beast with that damage!

Awesome ult plus awesome w, e combo can burst down most of the champions. Plus she is the most sustain mage in the whole game

Constant damage withers away toughest tanks

Long Range!Fast Cooldown!KS for everyone!Probably the best champion for noobs and beginners!

Bật Mí Cách Chơi Lol Sever Na Không Lag Dành Cho Game Thủ / 2023

Nếu như bạn đang chơi game online tại Sever nước ngoài, thì hiện tượng giật lag là điều khó tránh khỏi. Đặc biệt với LOL Sever NA, người chơi thường xuyên gặp phải vấn đề nhức nhói này. Sau quá trình thử nghiệm với các game online nước ngoài, chúng tôi đã tìm ra một vài giải pháp khắc phục hiệu quả. Ở bài viết này, chúng tôi sẽ giới thiệu cho các bạn cách chơi LOL Sever NA không lag, giúp giảm Ping LOL NA nhanh chóng. Mời các bạn cùng theo dõi!

Hướng dẫn tải LOL NA đơn giản

Liên Minh Huyền Thoại được đánh giá là trò chơi máy tính được chơi nhiều nhất ở Bắc Mỹ. Từ đó, Liên Minh Huyền Thoại được lan dần ra các khu vực khác trên Thế giới. Về cơ bản, cách chơi LOL ở từng khu vực khá giống nhau. Thế nhưng, nhiều người chơi vẫn muốn được trải nghiệm LOL Sever NA. Để tải LOL NA về máy, bạn có thể thực hiện theo các thao tác đơn giản sau đây:

Bước 1: Truy cập trang web chính của Liên Minh Huyền Thoại để tải LOL NA về máy. Tại đây

Bước 2: Sau khi tải game, bạn cần chấp nhận các điều khoản của game bằng cách nhấn vào Accept.

Bước 3: Bạn sẽ lại thấy giao diện đăng nhập quen thuộc của Liên Minh Huyền Thoại Bắc Mỹ.

Bước 4: Đăng kí tài khoản LOL NA, sau đó đăng nhập để kích hoạt tài khoản.

Bươc 5: Chờ ít phút để cài đặt LOL NA. Lúc này, bạn chỉ cần nhấn nút Play là có thể vào chơi.

Hướng dẫn cách chơi LOL Sever NA không lag

Tối ưu cấu hình máy tính

Cấu hình máy ảnh lá yếu rố ảnh hưởng nhiều đến FPS, mà FPS ảnh hưởng đến Ping. Chính vì thế, trong quá trình chơi LOL Sever NA các bạn thường gặp một số lỗi đối mới máy có cấu hình yếu. Có thể hiểu Ping là một gói tin được máy tính xử lí sau đó chuyển tới máy chủ chúng tôi đó, máy chủ game xử lí và truyền lại gói tin về máy của bạn. Ping càng thấp thì tốc độ phản hồi từ máy tính càng tăng. Việc chơi game của bạn sẽ không bị gián đoạn.

Nếu muốn máy tính gửi các gói tin đến các Server nhanh, thì trước hết máy tính của bạn cần chạy game một cách mượt mà. Có nhiều cách để tối ưu máy tính của bạn, chẳng hạn như: Sử dụng Windows XP, sử dụng chương trình tự tối ưu tự động. Hệ điều hành XP tương thích với game và phần mềm tự động tối ưu có thể khai thác hết tài nguyên của máy tính cho việc chơi game.

Đảm bảo ưu tiên băng thông cho LOL

Nếu bạn đang dùng Internet từ trong mạng LAN thì hãy đảm bảo chỉ có mình bạn hưởng hết băng thông. Vì khi ADSL được chia cho nhiều máy tính khác nhau thì băng thông sẽ bị chia sẻ. Điều này khiến việc chơi game online ở Server nước ngoài sẽ lag hơn rất nhiều. Bạn có thể thấy lại 100% băng thông cho game bằng các bước cụ thể sau:

Bước 1: Nhấn tổ hợp phím Windows + R lên rồi nhập vào đó chúng tôi để truy cập vào Local Group Policy Editor.

Tắt các chương trình chạy ngầm

Thiết lập cấu hình game giảm Ping LOL NA

Khi các bạn kiểm tra tất cả các vấn đề bên trên xong, nếu vẫn còn Ping cao thì các bạn nên Setting lại cấu hình đồ họa trong game sao cho phù hợp với cấu hình máy và mạng internet của nhà mình đang sử dụng. Và các bạn có thể tham khảo qua cách cấu hình bên dưới.

Phần mềm giảm Ping LOL NA

Đối với các bạn hay chơi LOL ở các sever NA thì chuyện Ping cao là hiển nhiên. Hiện tại có rất nhiều phần mềm cho phép bạn giảm Ping LOL. Một trong số đó đang được các game thủ tin tưởng và sử dụng là WTFast. WTFast là phần mềm giúp bạn giảm ping LOL, Dota hay các tựa game online bây giờ.

Hướng Dẫn Cách Có Được Full 66 Vị Tướng Trong Liên Quân Mobilie Sever Trung Quốc Một Cách Dễ Dàng / 2023

Liên Quân Mobile sever Trung Quốc hỗ trợ người chơi rất nhiều trong việc sở hữu những vị tướng mà họ thích

Tựa game Liên Quân Mobile (Arena of Valor) sau khi trở nên quá nổi tiếng trên toàn thế giới thì mới đây tại Trung Quốc cũng đã xuất hiện một sever Liên Quân Mobile thử nghiệm dành riêng cho đất nước tỷ dân này.

Người chơi trải nghiệm Arena of Valor Trung Quốc phải sử dụng tài khoản Wechat hoặc QQ khi đăng nhập.

Tuy nhiên người chơi muốn tham gia vào game phải sử dụng tài khoản Wechat hoặc QQ thì mới có thể đăng nhập được. Ngoài việc phải tải một phiên bản Liên Quân Mobile Trung Quốc riêng thì người chơi còn phải có ứng dụng QQ hay Wechat và những ứng dụng có công dụng giảm ping khác. Sau khi hoàn thành những bước này thì người chơi đã có thể trải nghiệm Liên Quân Mobile sever Trung Quốc rồi đấy.

Và một điều thú vị là tại phiên bản thử nghiệm này thì người chơi có thể dễ dàng sở hữu hết cả 66 tướng trong thời gian ngắn mà không cần phải nạp bất kì đồng nào vòa game. Bài viết này sẽ giúp bạn cách để có thể sở hữu hết 66 vị tướng trong game một cách dễ dàng nhất.

1. Hoàn thành hướng dẫn cơ bản nhận 3 tướng: Valhein, Triệu Vân và Moren.

Valhein, Triệu Vân và Moren là 3 tướng game thủ nhận được chỉ sau 5 phút chơi.

2. Hoàn thành chuỗi nhiệm vụ Road to Glory để nhận thêm 16 tướng nữa là: Yorn, Violet, Veera, Taara, Zephys, Omega, Toro, Nakroth, Mganga, Mina, Maloch, Lữ Bố, Krixi, Gildur, Butterfly và Azzen’Ka.

Số lượng tướng mà nhiệm vụ Road to Glory đem lại là 18 tướng, nhưng không tính Valhein và Triệu Vân vì đã được tặng từ lúc đầu. 3. Mua tất cả 47 tướng còn lại trong Shop bằng vàng hoặc Ruby.

Việc có thể mua toàn bộ tướng còn lại chỉ bằng vàng trong thời gian 1 – 2 tháng chính là sự khác biệt của Arena of Valor Trung Quốc. Game thủ sẽ tích lũy hàng trăm nghìn vàng trong thời gian vài chục ngày như sau:

Account được cung cấp sẵn 20 nghìn vàng ngay từ ban đầu. Hoàn thành đăng nhập điểm danh 14 ngày cho tân thủ nhận tổng cộng 14 nghìn vàng. Hoàn thành đăng nhập điểm danh trong tháng sẽ nhận tổng cộng 42 nghìn vàng. Có vé quay kho báu khi hoàn thành nhiệm vụ, sau đó quay Kho Báu sẽ nhận thêm khoảng 20 nghìn vàng. Hoàn thành các nhiệm vụ với yêu cầu đơn giản để nhận thêm vài nghìn vàng.

Nếu người chơi làm theo những hoạt động ở trên thì sơ sơ cũng đã có được khoảng gần 100 nghìn vàng rồi. Số vàng này lại có thể tiếp tục gia tăng khi người chơi nhận những phần thưởng khi lên level, hoàn thành 30 trận mỗi tuần cũng như là những phần thưởng vàng ngẫu nhiêu từ hệ thống. Không những thế tại sever này thì game thủ còn có thể điền những mã code để có thể nhận quà thưởng. Với số vàng có thể thu thập được khoảng từ 120-150 nghìn thì chỉ trong tháng đấu thì người chơi có thể mua 10 tướng có giá 1999 vàng, 20 tướng có giá 5999 vàng rồi.

Theo Trí Thức Trẻ